Bali day 3

Its our last night here in Bali and I hv been taking it easy.. hubs has been busy all day eventho his conference was done by 5pm.. we will be flying off to Jakarta tmrw and i wish we didnt hv to go just yet.... this is what happens when u tag along.. oh well.. aint complaining.. a few days is better then none.. 

As promised.. here are a couple more pics of my little princess... eventho we took her out of school.. it feels like shes in school cos the moment shes awake all she can think of is going to the club and meet her friends..


View fm the club breakfast area... 

There are two pools both of which i didnt even bother to swim in.. weather was too hot for my liking!

Sonia however... did take a dip once...

Another doorway that leads to hmmm somewhere hehehe

Ohhhh u can see em everywhere.. day and night!

Every morning at abt 9am.. Sonia will feed the squirrels 

Not easy to take pics of these little cuties!

One of the activities at the kids club.. their activities change on a daily basis... 

Hahahahah Sonia... Sonia...

Talking and asking.. talking and asking... the two girls that u see here hv been with Sonia since day 1

Canvas painting... u can opt not to do it since u hv to pay for the cost of the materials... so far Sonia has done t-shirt painting, vase painting and also canvas panting.

Sonia loves all things associated with art...

"Teacher" for a few days hehe

Mama and Sonia... 

Errr.. dont know where this woman come out fm.. she wasnt there when i took this pic.. gulp! Makcikkk Keroooooopoookkkk!

17 comments:

Ribbon Clown said...

Hahahaha... Makcik keropok..!!! gorgeous pics! why your pic only got one? ;p

Rima said...

RC
LOL bila ku ingat ingat macam takut pun ade but kan i need to think positive sampai besok ok.. jgn nanti malam ku tak leh tido sua

Why got one? cannot many many nanti susuk jatuh hahaha

Yat Maria said...

Err...lawa baju mama sonia *cough2*

hehe..u don't worry babe, I dah scrutinize pic of the makcik keropok..sanggup I enlarge the pic to see her kaki..jejak tanah ker tak..so takmo takutt..ni makcik keropok rambut brunnet, kelam kabot nak balik takut kropok hangus arr!

shahlin said...

hahahaha i llliiikkeeee muka tak bersalah si sonia time amek makanan ikan tu. hahahahah yok yok oooo betol

Rima said...

Babe
hahahaha tak leh angs dgn keropok hangus! ya kah?? lahhh ku tak sanggup nak enlarge pic.. takut pun ade.. i dont remember ade orang jalan waktu i took this pic.. aper aper pun thank u.. malam ni sure tido dgn nyeyak ahaks

Rima said...

Shahlin
kelakar kan muka dia tu.. ade ade ajer!

Yoa Ngadenin said...

sonia seems happy with her "adik beradik"..muka nak seiras dah..btw mama x join feeding d squirrel ke? oh n yes makcik keropok ada bayang kat tanah..so no worrry eh kak.

Rima said...

Yoa
u hv to really stay still bila nak feed squirrel tu.. byk yg turun but cuma satu dua ajer yg berani nak dekat.. lucky dah get ready dgn camera kalau tidak.. tak de chance nak take pic cos squirrel tu memang lah pantas.. macam curi makan gitu hehehe

Woahh byk jugak tips eh .. ku kalau boleh tak mo ingat ini semua bila kat resort.. eh teringat pulak kejadian kat cherating 18yrs ago huhu

Anie said...

Rima,

Beautiful pics of Bali & super jeles bila tgk gambar makanan yg penuh satu meja on ur last post....nyum nyum.

Mama Sonia tak mandi manda dkt pool. Makanya takde adengan pakai sarung nangka lah aka bikini session hehehez.

Enjoyzzz....besok mesti dah start shopping sakan dkt jkt ;)

Mat Gebu said...

Hahaha.....last picture tu, bila rima sebut makcik keropok, teringat drama tu kat Suria...dan pelakon makcik keropok tu pun mmg sesuai sangat, selalu jadi makcik2 misteri...Gambar tu cantik banget dehhh....

Mel said...

Rima, loves looking at all your photos when you go for vacation!

Hesti HH. said...

Hiiiiiy syerem banget Kak Rima...
Tapi bajunya pakai batik tuh kayaknya bukan ghost kan? hehe nampaknya dia baru saja keluar dari belokan di samping taman...

Lovely pictures...pemandangan indah dan object foto yang bagus. Senang lihat anak anak itu belajar dan bermain...

Messy Mummy said...

wish i can join sonia. hahaha.. so much fun lor..
dr gambar pun tau she is super duper happy.
your picture all cantik2 krima..but not the mak cik keropok :p
how i dream of having that view everyday for breakfast.. *over nieh*

Anonymous said...

hi rima, lovey pix as usual..what camera u use this time around if u dont mind to share..they are just perfect.. :)

- maz

shahlin said...

kak i nak mintak gmbr sonia buat muka time bagi mkn ikan tu, nk buat entri pasal dia kat my blog. ;) gerrram.

Mas said...

cuci mata tengok gambar2 yg cantikk dibali...
tupai tu memang jinak yerk kak..
klu kat kampung...
kena nyorok klu nak tengok tupaiii..

CT Delima said...

As'salam Rima

sori dear dah terlepas banyak kisah you kat Bali..semua gambar cantik2 buat gerammmm aje. nak gak ke sana dengan my laling honeymoon..hahaha

Tapi pic yang banyak2 tu k.ct suka tengok matahari jatuh indah sungguh ciptaan Allah..asyik sekali :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...