Thank you all...



This award was given to me by my all time fav blogger Cik Mat Gebu.. am honored and speechless when he tag me as one of his fav blog.. awwwww.. macam nak nangis pun ade.. nasib tak pengsan heheh.. ty Cik Mat for everything.. for sharing all the wonderful recipes especially to the ones where u derhaka kan ahakss.. for trying out some of the recipes in my blog .. for willingly sharing ur knowledge in the art of cooking and baking... ty once again :o)


1. Copy gambar atas ni di entry. Letak kat atas sekali.
DONE

2. Nyatakan dari mana dapat tag ni.
Siapa lagi if not the one and only Cik Mat Gebu

3. Listkan 5 blog yg menjadi favorite serta sebabnya.
Adehhhh this one very the susah one as i hv too many fav blog which i hv been hogging lol.. besides cik mat which i frequent fm day 1 .. i also frequent Bro Rozzan, Ummi Kuantan, Knor, Mamafami and Hana blog and did try some of their recipes even bef i started Bisous a toi.. haizz who wud hv thought after almost 2yrs of blogging I will be hanging out with all the sifus in this blogger world..

So ok enough talking.. list 5 fav blog of ur choice.. it has to be
EASY BAKES aka Yat Maria.. the queen of jello and green chillis hahaha.. shes responsible for all my laughter in this blogger world.. ahakss.

SUKA CUPCAKES aka Cik Som.. the queen of abbreviation.. she was among the first to say hi to me when i first started blogging.. got to love the way she writes.. tickle me to my toes hehehe

DARI DAPUR SEMPADAN aka Cik Mat - what to do Mat.. ur one of my fav.. nak buat macam mana hehehe.. seriously i dont even know how he did it.. he cooks and bakes well.. he updates his blog at least 2 or 3 times a day and manages a huge follower in his fb.. salute u lah mat!

WAKING UP IN ADELAIDE aka Sue - a tough cookie who looks after her own kiddies when her hb works offshore.. i got to know her a few months after i started Bisous a toi.. met her three times so far.. in Adelaide, in KL and in Sg.. it started as wanting to know whats new with her but now its more abt.. how is she doing? hehehe

SALAM2BENUA aka LG.. love reading her blog.. kira like kepo lah kan wanna know whats new with her family heheh

4. Tagkan ke 5 blog tu jika kamu mahu - tiada paksaan.
No worries if u guys are too busy to do this tagging thing.. it took me more than a week to finally sit down and do this...




And bef i go.. Thank you to Maya Marissa for this award.. much appreciated but ah do i really hv to write the 7 facts abt oneself?? errr :)

7 comments:

Mat Gebu said...

Terima kasih Rimaaa....

SurayaCoghlan said...

aww..tough cookies?? hahaha.tak de lah tough sangat, chewy tu maybe kot..muahaha. Anyway babe, your blog memang the best and of course my most fav too. Dapat pulak award dari cik mat gebu, memang terunggul gitu!

K.Nor said...

wahhh.. sungguh terharu dan besar hati bila sifu kek lapis dan segala mak nenek dlm hal baking cakap selalu dtg menjengah ke secubitgaram yg gitu2 jer tu... padahal k.nor la yg selalu (read: wajib singgah) bila rima post new n3 (sejak day 1 k.nor tau wujudnya blog rima, dr blog hana kalau tak silap) tq so much rima.. mmg enjoy dan mmg seronok dtg sini, dgn hasil baking yg superb, gambar2 yg cun melecun dan tak lupa sonia yg chumel :)

somuffins said...

Rima
For the 1st time I am speechless. Dumbfounded kekdahnya, hehe. Having chosen among your top 5 favourites is really an honour. Thank you many2 from the 'whole' of my heart.

lemongrass said...

Rims,
Thank you for listing my blog as one of yours! I feel so humbled. I pun mcm Kak Nor, will always masuk yr blog everytime I see you've updated.
Nak tau kenapa? Sebab I slalu fantasize and wish that I could bake all the cakes you baked and take gorgeous photos of them like you, hahahaha.
Memang selalu terbayang2 lah, so teruk kan I ni. Macam orang gila bayang aje :-D

Yat Maria said...

Babe

ni baru terkedek2 arrr...dari pagi sampai ke malam kat luar..hehe..thanks so much dear for memasukkan ai on the list anugerah :) ucapan trimakasih tak terhingga juga kerana menabalkan ai sebagai queen of jello & cili jeruk...ucapan trimakasih juga ditujukan pada u yg selalu passing resepi2 sedap & gambar2 kek jelita..dan akhir sekali ucapan ditujukan pada dude, dudans, my mom, my family, my teacher dari kindy to separa menara gading, jiran siram pokok ai, penjual tulur kat pasar...dan semua peminat2..tanpa peminat, siapa lah saya...muahahhaha amacam??? ada cam malam anugerah kat tv tak..

Rima said...

Salam ti all.. Ni kat rumah mak tu sebab boleh reply hehe..

Cik Mat - no worries.. Siapa lah daku ahakss

Sue - chewy? Kahkahkah if tak tutup sure lemau lah haha

KNor- blushing ah.. Kita dah lama hogging n dah try a few recipes pun cuma masa tu tak de blog lagi

Cik som - my pleasure .. :)

LG - hehe kita semua sama wokey.. Semenjak nampak kerampingan mu.. Ku tak tenteram haha

Babe - i wish i can write more hahaha.. I at my moms n using iphone to reply.. My blogger kaput.. Tak leh reply.. Ambik award pakai baju ape tu ahaksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...